SHOP BRILIANT

MAGAZIN BRILIANT

Magazinul din cadrul statiilor peco, asigura o gama compacta de produse specifice care completeaza placut si relaxant experienta alimentarii si a sofatului.

INTOTDEAUNA DE PARTEA TA !

Puteti achizitiona la preturi accesibile , o gama variata de produse de comercializare auto, accesorii, consumabile si dotari auto:

Lavete curatat; Lavete antebacteriene; Silicon Prevent; Silicon Bord; Solutie pentru indepartat insecte; Solutie curatat Jenti; Perie spalat masini; Aerosol pentru reparat anvelope; Suport telefon magnetic; Suport bauturi; Incarcator USB; Kit restaurare faruri; Kit restaurare parbriz; Husa volan; Markrt pentru anvelope; Capac ventil ; Suport Numar; Trusa sanitara; Triunghi reflectorizant; Stingator incendiu P1; Vesta fruorescenta; Semn incepator; etc

Energy

BRILIANT

Energia de dimineata

La toate statiile Briliant gasesti cafea pentru soferi dar si pentru pasagerii acestora.

O cafea memorabila iti poate schimba intreaga zi.

De aceea momentul in care tu iti savurezi cafeaua este important pentru noi. Cafeaua buna este recunoscuta imediat iar amintirea gustului Daily Caffe persista.

Inca de la infiintare, acum 25 de ani, ne-am preocupat in mod unitar de intregul proces, de la cresterea cafelei si pana la ultima picatura din ceasca ta. Respectand metode riguroase de control al calitatii si punand pe primul plan satisfactia clientilor nostri am reusit sa ne castigam si sa ne mentinem pozitia de lideri in sectorul vending inca din anul 2005.