Produse Briliant

Briliant este o benzinarie de incredere, unde se alimenteaza usor si rapid la un pret concurential, produsele fiind achizitionate din depozitele OMV-Petrom .

MOTORINA

Motorina 51 Standard

BENZINA

Benzina 95 Standard

GPL auto

GPL Auto

                Este un combustibil altenativ, cel mai des utilizat in intrega lume. Beneficiile sale sunt,  costul redus de achizitie precum si cantitatea redusa de emisii.    Compozitia chimica a GPL_ului, este similara cu cea a gazelor naturale, un carburant ecologic, care arde in totalitate datorita compozitiei sale (propan si butan ).

                GPL_ul ofera marele avantaj , de a deveni lichid la presiune scazuta si la temperatura ambianta normala. Aceasta caracteristica permite transportul si stocarea cantitatilor mari de energie, in rezervoare mici si butelii.

Butelii pentru aragaz

Buteliile pentru aragaz de tip Briliant, pot fi gasite in toate statiile Briliant, atat in cele SMART EXPRESS cat si in cele VILLAGE EXPRESS, precum si in reteaua de dealeri Briliant din aria judetelor, Neamt, Bacau, Iasi, Botosani, Suceava, Harghita, Vaslui.
Buteliile sunt prezentate in rastele, echipate  conform cerintelor si reglementarilor din domeniu, punctele Briliant fiind semnalizate distinct in teritoriu , avand posibilitatea contactarii unui dispecerat pentru preluare de comenzi  si/sau alte informatii utile , cu referire la buteliile Briliant.
  • Butelii pentru aragaz de 9 Kg
  • Butelii pentru aragaz de 11 kg
butelii